Zomer

Fantasy4all organiseert zomerkampen voor jongeren die geïnteresseerd zijn in fantasy. Het kamp duurt altijd 2 weken en zit vol met allerlei leuke activiteiten. Je kunt ervoor kiezen om alleen de eerste of tweede week te komen, maar wij vinden het het gezelligst als je er beide weken bij bent. Tijdens het kamp worden er leuke workshops gehouden, worden er LARP-dagen georganiseerd en worden er spellen gespeeld. Natuurlijk wordt er ook rond het kampvuur gezeten en kunnen er marshmallows worden geroosterd en kampliederen worden gezongen.

Fantasy4all nodigt jou graag uit om deze zomer deel te nemen aan ons zomerkamp. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, jezelf te ontwikkelen en plezier te hebben. Het kamp wordt gerund door vrijwilligers die hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat iedereen een prettige ervaring heeft. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Fantasy4all en beleef een fantastische zomer!

Voor wie is het?
Onze kampen zijn gericht op deelnemers van 15 tot 25 jaar, met een maximumleeftijd van 28 jaar. 

Wanneer en waar is het?
Het kamp vind plaats in Zandvoort 13 t/m 27 juli 2024.

Wat gaan we nog meer doen?
Het programma kan je hier vinden.

Wat kost het?
Voor twee weken verblijf, eten en activiteiten betaal je bij ons 560,- euro. Wil je alleen de eerste of tweede week komen? Dan betaal je 280,- euro per week.

InschrijfformulierPrijzen zijn incl. €60,- annuleringskosten per week.
Binnen 5 werkdagen ontvang je de factuur voor het kamp.
Het eerste termijnbedrag dient binnen 14 dagen te zijn betaald.


Als je geen fysieke activiteiten kan uitoefenen, geef hieronder aan waar wij rekening mee moeten houden.

Indien onder 18 of wanneer ouder/voogd betaalt