Het jaar 7102 (deel/week 2)

Geschreven door Godfried Duckers
Levend Weerwolven Spel op Winter2017 in thema Steampunk. (deel 2).

Rollen :
Weerwolven : Rebelse Kolonisten
Burgers : Kolonisten.
Ziener : De Hacker
Cupido :  De Ab-natural.
Jager : Spion
Heks : Programmeur.

  • 1 levens hack persoon blijft gevangen voor een ronde.
  • 1 dood hack. Persoon sterft.

Inleiding:
Het jaar 7102  De aarde heeft meerdere kolonien in de ruimte, Iedereen heeft mechanische aanpassingen en kan gebruik maken van electronica met behulp van een in de nek geimplanteerde dataport.

Door middel van ruimte poorten kan men van en naar de kolonien reizen echter wordt dit streng gecontroleerd door de huidige Regime.

De huidige regering  regeert al 2000 jaar met een ijzere vuist en onderdrukt de kolonien.

In de afgelopen jaren zijn al enkele kolonien in opstand gekomen  waardoor de huidige regent  zijn familie noodgedwongen na meerdere aanslagen op een vergelegen kolonie heeft ondergebracht.

Kolonie 415154 heeft een streng bewaakt deel waar een lab is op het vaste land.  En in de buurt van de ruimte poort ligt een dorp.

Wanneer op een dag de regent kolonie 415154 wil bezoeken  maakt de Ruimtepoort geen verbinding. Het contact met kolonie 415154 is verbroken. De regent stuurt met spoed een ruimteschip maar het zal een aantal jaar duren voordat die er is.

Terwijl de bemanning in stasis in diepe slaap onderweg is vraagt de Regent zich  af wat er is gebeurt?

Leeft zijn kind nog, zijn er Rebellen in de kolonie en hebben de soldaten een veilige reis….

Zo veel vragen waarop hij geen antwoordt heeft. Maar wij komen er snel genoeg achter.

Nacht1
Kolonie 415154 in de volksmond Diga Distrutta genaamd stormt het , het is een zware electrostorm die op Diga Distrutta wel vaker voorkomt, het is weer zo een dag dat men niet veel kan doen. In de namiddag wordt het rustiger en kan men eindelijk weer naar buiten. Lisa Bos en Jonne gaan bij de Aerostats kijken of deze niet beschadigd zijn. Wanneer ze daar zijn zien ze dat de Ruimtepoort is geactiveerd en dat er een schip doorkomt. Dit is op zich vrij normaal, alleen dit schip vliegt richting het zuiden en niet richting het noorden.

Plots voelen ze een windvlaag, het lijkt wel of alles trager gaat wanneer ze omver geblazen worden.

In het dorp van kolonie 415154 in de volksmond Diga Distrutta of kort Diga genoemd stopt alle apperatuur dat crystallen als energie bron gebruikt. Gelukkig is dat niet veel apperatuur want het meeste loopt nog op stoom.

Het begint al laat te worden en Renee heeft geen zin om lang op te blijven, Ze kijkt morgen wel wat er aan de hand is. Romme kijkt even snel een apperaat na en ziet dat de crystal gebarsten is.

Het begint donker te worden en iedereen bereid zich voor op de nacht.

De Hacker wilt een programma testen wat deze heeft gemaakt en sluit een datakabel aan op het camera netwerk. Er gaat iets mis en de hacker moet toezien hoe deze persoon aan het mastruberen is. De hacker probeert de verbinding te verbreken maar dit lukt niet.

Terwijl de hacker leidend moet toezien zijn er 2 verdachte figuren op pad. Ze komen elkaar bijna tegen maar zien elkaar niet. Wanneer de ene Ab-natural door een deur een persoon naar buiten sleept. Sleept de andere ab-natural een andere persoon iemand anders de kamer in door een andere deur. Beide ab-naturals slepen hun geliefde naar de persoon aan wie ze deze willen koppelen. Een geliefde licht naakt op bed met de handen tussen de benen. De ab-natural sleept de geliefde de kamer in en legt deze ernaast. De ab-natural sluit een kabel aan om de programma te activeren die de pheromonen die deze ab-natural uitstraalt te ondersteunen. Hierdoor worden beide geliefde super Geil

De andere Ab-natural heeft de geliefde eindelijk bij de ander gekregen, wat een sleepwerk pfffff.

Deze sluit ook een kabel aan en drupt een vloeistof die door de ab-natural zelf is afgegeven op de lippen van beide geliefden. Het effect hiervan is dat beide geliefden zich super gelukkig voellen wanneer ze bij elkaar zijn.

Het eerste stelletje wordt wakker  we zullen ze maar voor het gemak de sletjes noemen .

De sletjes zien elkaar en worden super geil, de een kijkt naar de ander die naakt op bed ligt, steekt de hand uit en streelt het gezicht van de andere. De hand streelt daarna over de borst , de tepels en zakt langzaam het lichaam van de ander af……

Het andere stelletje die we voor het gemak maar de verliefde geliefden noemen wordt ook wakker.

Wanneer ze elkaar in de ogen kijken lijkt het wel of ze voor het eerst echt gelukkig zijn. Beide giechelen als kleine kinderen en nemen elkaar in de armen.

Ze kijken elkaar in de ogen en voelen het hart van de ander tekeer gaan. Langzaam komen ze dichter bij elkaar en hun lippen……….

De Rebellen komen bij elkaar. Ze hebben allemaal een boodschap gekregen.

Vind de kind van de regent die is op deze kolonie, Vermoord alle andere.

De Rebellen gaan op zoek, ze weten dat de kind van de regent een voorwerp heeft waaraan ze deze kunnen herkennen. Ze vinden op een kamer iemand die aan een kabel aangesloten zit. Ze trekken de kabel eruit en gebruiken een wapen dat de datapoort doorbrand.

De ochtend breekt aan, iedereen komt bij elkaar. Alleen Robin ontbreekt nog.

Jelke is degene die dit ontdekt en zecht dit. “We missen Robin”

Giarno heeft het eten klaargemaakt wat Emma en Quinten op dat moment aan het opdienen zijn.

Boris neemt abel mee ze gaan kijken. Jelke weet waar de kamer van robin is en loopt met ze mee.

Robin is dood. Er is nu geen leider die moet aangesteld worden en er moet gekeken worden wat er is gebeurt. Wie gaat dit doen, wie gaat er recht spreken en zal de kolonie beschermen.

Sven wordt verdacht en probeert te vluchten.

Enrico gaat er meteen achteraan. Sven komt tot bij de aerostat maar weet niet hoe deze werken. Terwijl hij erachter probeert te komen haalt enrico hem in, er ontstaat een worsteling maarja Enrico is al snel in het nadeel. Sven tilt Enrico op. Tijdens de worsteling is een hendel afgebroken van de Aerostat, Sven spiest enrico op de hendel, pakt het afgebroken deel en ramt deze door de borst van Enrico. Dit stuk doorboort zijn hart en Enrico sterft.

Even later komen er andere bij en weten ze sven te overmeesteren. Sven wordt terug gebracht.

De verdachten van de moord op Robin zijn: Micha, Sven, Julian, Renee, Jonne en Lisa k.
Iedereen verweert zich, maar waarom zou Sven vluchten als hij niet schuldig zou zijn.
Er wordt een stemming gehouden tussen Sven en Micha waarbij Sven als schuldige wordt aangewezen.

Janine komt daarna nog met een verdenking naar Esmeralda omdat zij een bericht van Sven zou hebben gekregen.

Arno bewaakt de wapenkluis, Jeffrey en Arno willen de executie uitvoeren. Gerben wilt de restanten begraven en Julian wil psycholoog zijn.

Nacht 2
Nadat Sven zijn datapoort is doorgebrand wordt hij samen met Enrico en Robin door Gerben gecremeerd.

De meeste mensen besluiten naar het badhuis te gaan en daarna nog te wandelen voor het slapen gaan. Iedereen heeft plezier in het water en geniet van een wandeling langs de kust.

Wanner het donker wordt zoeken de verliefde geliefde elkaar op. Beide zijn niet in het badhuis geweest en besluiten om er samen naartoe te gaan. Liefdevol wassen ze elkaars haar , omhelzen elkaar en zoenen.

De sletjes zoeken elkaar weer op en wat zijn ze toch geil. De ene heeft uit de keuken een courgette meegenomen. Wat ze hiermee doen ga ik niet vertellen, want anders krijgen deze tere zieltjes een grote shock ach ja denk er maar over na en vul het zelf maar in…………

De rebellen zijn weer op pad, ze vinden al snel iemand die ze willen controleren, ook dit is niet de kind van de regent. Ze vermoorden deze persoon en gooien hem in het water.

Dag 2
Iedereen zit aan tafel en geniet van het maal dat Giarno klaar heeft gemaakt. Emma valt het op dat Micha , Teun en Romme er nog niet zijn. Waar zijn ze?

Voordat ook maar iemand wat kan doen vlucht esther , niemand lijkt haar tegen houden. Esther gooit de trossen los en start de Aerostat. Voordat iemand er erg in heeft vliegt esther weg. Ze vliegt richting het zuiden. Tijdens haar vlucht heeft ze Arno neergestoken

Bas, Jeroen en Antano gaan op zoek naar de vermiste personen.
Micha is vermoord en ligt in het water van het badhuis met een doorgebrande datapoort. Naast hem drijft het lichaam van Teun.
Even later wordt ook het lichaam van Romme gevonden in een hokje van het badhuis. Ook zijn datapoort is doorgebrand.

Bas wilt leider worden maar Jelke vertouwt hem niet.
Bas beweert dat Micha hem vertrouwde.
Fre stapt naar voren om grip te krijgen op de situatie en wil best de leiding op zich nemen.

Arno, Quinten en Julian worden in beschuldiging gesteld.
Zowel Arno en Julian lijken een alibi te hebben  waardoor de meeste stemmen op Quinten vallen waarvan de Alibi in twijfel wordt getrokken.
Aangezien Esther is ontsnapt wordt Quinten geëxecuteerd.

Renee gaat het luchtschip maken en Esmeralda helpt haar daarbij.
Lisa Bos komt zo nu en dan vragen hoelang het nog duurt, ze wil haar schip terug, ze scheld Jonne uit voor brokken piloot want zijn aerostat is echt heel slecht onderhouden.
Als ze alles willen maken zoals het hoort zal dit zeker een maand duren, dus wordt op het moment alleen het schip vlucht klaar gemaakt.

De lucht wordt donkerder wanneer het schip klaar is, en Gerben alweer de doden cremeert. Teun, Micha, Romme en Quinten worden door hem op een stapel gegooid en het vuur hoger gestookt.

Uit het noorden komt op dat moment een grote schip dat de ruimtepoort wil gebruiken.
Maar de ruimtepoort activeert niet, het schip blijft een tijdje bij de poort en keert dan om en vliegt terug naar het noorden.

Even later volgt er alweer een soort schockgolf en wanneer iedereen omhoog kijkt  staan alle vogels stil in de lucht. Er volgt nog een schokgolf en de vogels vliegen weer normaal.

De nacht valt wanneer Fre, Abel, Lisa Bos en Boris vertrekken. Het schip van Jonne vliegt heel langzaam want Lisa durft niet sneller te vliegen met een Aerostat in zulk slechte staat.

De sletjes zouden het graag op het schip doen maar zijn in de verkeerde vaten gaan zitten. Na een tijdje komen ze hier achter en proberen eruit tekomen. Na veel moeite kunnen ze eindelijk ontsnappen maar hoe geil je ook bent na lang in nattigheid te hebben gezeten is dit afgekoeld. Beide gaan naar bed om op te warmen en vallen samen in slaap.

De rebellen zoeken elkaar op en brengen iemand een bezoek, ook deze persoon heeft niet dat wat ze zoeken en kan dus niet het kind van de regent zijn. Ze vermoorden deze persoon en gaan ieder weer hun eigen weg.

Fre, Abel,Lisa en Boris volgen het andere schip op afstand, deze stopt bij een poort in de klifwand. Abel ziet iemand uitstappen en iets doen . De poort gaat hierna open en de persoon stapt weer in.

Voordat Lisa hun Aerostat bij het stop punt van de poort heeft gaat deze weer dicht. De aerostat is niet snel genoeg om naar binnen te glippen en stopt voor de poort.

Terwijl Fre op de loopbrug van de aerostat staat om naar een kastje te lopen op een uitstekende klif verliest Lisa de controle over de Aerostat even. Fre verliest het evenwicht en valt de afgrond in…………….  Dan komt er weer een windvlaag en lijkt het of de tijd terug gaat. Fre valt omhoog en komt weer op de loopbrug te staan. De tijd gaat terug tot vlak voordat lisa de controle verloor. Dit maal is ze erop voorbereid en weet ze de controle over het de Aerostat te houden.

Fre opent het kastje met een sleutel. Achter de deur van het kastje zit een panneel waar een code op ingevoerd moet worden.
Ondertussen heeft Giarno het onbijt gemaakt . Emma heeft het zwaar in dr eentje ze laat bijna de borden vallen. Ze houd de stapel maar net overeind.

Lisa  K wordt wakker ze staat op en klopt bij Barry op de deur. Barry opstaan we moeten gaan eten…….. Geen antwoord. Ze maakt de deur open en vind geen Barry. Hmmm, mischien is hij al naar het ontbijt gegaan. Ze loopt naar buiten.
Onderweg komt ze Esmeralda tegen die naar de herberg gaat voor het ontbijt. Lisa en Esmeralde lopen langs de herberg door. Daar op de grond zien ze Barry liggen, hij is dood.

Wie neemt de leiding nu Fre er niet is en wie heeft Barry vermoord?
Bas neemt tijdelijk de leiding zolang Free niet terug is.
Jasmijn,  Jeffrey, Lisa, Arno en Gerben worden verdacht maar iedereen lijkt een Alibi te hebben.
Bij gebrek aan bewijs wordt er besloten om niemand te linchen voor de moord op Barry.

Nacht 4
Wanneer Fre de Keypad ziet, ziet hij ook een afbeelding van het horloge dat hij bij zich heeft.

Fre en  Abel die hem is gevolgd bestuderen het keypad en de horloge. Het duurt even maar dan zien ze eindelijk de oplossing, in het horloge staat een woorden dit komt overeen met letters die op de keypad staan. Ze toetsen het woord in en de deur gaat open. Aan de andere zijde zien ze een grote opening en ook een pad. Ze klimmen aan boord en gaan er weer vanaf wanneer lisa bij het andere pad komt . Lisa vliegt weer naar buiten en gaat lager hangen bij de poort.

Fre, Boris en Abel volgen het pad. Plots gaan er lampen aan en shijnen op dit drietal. Abel zet het op een loopje en rent terug naar de poort en springt over de rand.

De poort gaat dicht Fre en Boris kunnen geen kant meer op en worden overmeesterd.
Wanneer ze worden afgevoerd komen ze langs een paar ruimtes waar mannen en vrouwen in witte jassen met iets bezig zijn. In een ruimte zien ze een stulp met daaronder een rare steen of zo. Op dat moment komt een shockgolf de oorsprong lijkt deze steen te zijn. Het lijkt wel of de tijd zowel vooruit als achteruit gaat, dit is een vreemd gevoel, Fre en Boris worden misselijk. De soldaten die hen in arrest hebben genomen lijken dit vaker te hebben meegemaakt.

Abel heeft in zijn sprong de Aerostat gemist. Lisa heeft steeds meer moeite om deze onder controle te houdenin de wind bij de klifwand. Abel weet gelukkig een touw vast te pakken dat naar beneden hangt en klautert aan boord.

De poort is dicht en fre heeft de sleutel van het kastje, Ook is het niet veilig om langer bij de poort te vliegen. Lisa ziet enkele kleine verborgen poorten open gaan en kanonslopen naar buiten schuiven. Het begint donker te worden.

In het dorp maakt iedereen zich klaar voor de nacht maar er heerst onrust er is iemand vermoord, de leider is weg en niemand weet wie het heeft gedaan.

De Sletjes zoeken elkaar weer op, ze trekken de kleren uit en heisen een emmer water uit de put en gooien deze over zich heen. Ze gaan in het gras liggen en kijken naar de sterren. Dit duurt echter niet lang, ze beginnen  elkaar te strelen en te mastruberen terwijl ze naar elkaar kijken. Het licht van de twee manen reflecteerd op de waterdruppels die van hen afgleiden.

De rebellen die nog in het dorp zijn komen bij elkaar, ze vinden iemand die in bed zou moeten liggen en overmeesteren hem. “Verdomme hij is ook niet de kind van de Regent”.

Ze houden het wapen tegen de datapoort en lopen weg. Vlak nadat ze weg zijn komt iemand tevoorschijn, het is de programmeur. Deze heeft in het geheim aan een programma gewerkt en wil deze testen, de programmeur heeft geluk om deze slachtoffer zo snel te vinden en sluit snel een kabel aan om dit programma te testen. Het lukt om de data over te dragen en de slachtoffer ontwaakt. Alleen is er een probleem, het slachtoffer is alles vergeten wat die dag is gebeurt.

De rebellen hebben inmiddels iemand anders gevonden en ook deze persoon is niet degene die ze zoeken. Even later komen ze iemand tegen met een bal ook deze persoon wordt vermoord.

Dag 4
Giarno staat vroeg op en komt Emma tegen, Bas moest nodig naar de WC en staat op het punt om door te trekken wanneer hij Giarno hoort gillen. Hij trekt door en rent naar de keuken. Op de grond ligt Gerben. Wanneer Bas uit de raam kijkt ziet hij een dode Jelke met een bal in de hand .
Alle andere komen hun kamer uit behalve Antano .

Wat nu Bas? Fre is nog niet terug.

Antano ligt op bed zijn datapoort is doorgebrand maar hij leeft nog.

Net op het moment dat Bas het woord wil nemen klinkt er luid gekraak alsof bomen neervallen.
Abel en Lisa komen naar binnen de Aerostat is gecrashed vlak buiten het dorp.
Bas, Shunita, Lisa, Anne en Julien worden verdacht en nadat ieder zich heeft verdedigt laat Antano die de leiding over heeft genomen iedereen stemmen.

Bij de stemming krijgt Julien de meeste stemmen omdat hij zenuwachtig overkomt en wordt gelincht.

Nacht 5
Boris zit in een kleine kamer geboeid aan een tafel, tegenover hem zitten twee personen die hem ondervragen. Boris voelt zich niet op zijn gemak.

In een andere kamer zit Fre maar die lijkt zich geen zorgen te maken.

In het zuiden maakt een grote groep zich klaar voor vertrek en worden heel wat wapens aan boord geladen.

De Sletjes zoeken elkaar weer op alleen is er iets anders de een lijkt niet zichzelf te zijn. De ander valt dit niet op en bedrijft de liefde zoals ze dit al meerdere nachten hebben gedaan.

De Rebellen kiezen weer iemand uit  die ze willen controleren, maar kunnen niet de mogenlijkheid vinden om deze persoon alleen te treffen voordat ze ook maar de kans krijgen om deze te controleren begint het alweer licht te worden en worden ze gedwongen hun plannen uit te stellen.

Dag 5
Giarno staat vroeg op en maakt het eten klaar in de keuken terwijl  Emma de tafels dekt.

Er valt een mes op de grond  en terwijl Emma deze op pakt ziet ze een Muis…….
Iedereen komt de eetzaal in en neemt plaats.

Bas neemt het woord want er is nog niemand berecht voor de moordaanslach op Antano en de moord van Jelke.

Lisa kon een van die niet gepleegd hebben.
Giarno beweerd stellig onschuldig te zijn.
Anne wilt graag een dag langer leven.
En Jonne komt wel erg moordlustig over.

Jonne wordt door zijn verdacht gedrag beschuldigd en gelyncht.
Bij nader onderzoek kan men alleen wat porno boekjes vinden.

Nacht 6
Isis denkt dat Lisa Bos in gevaar is en besluit om haar in de gaten te houden, ze doet dit volhartig.

Alles lijkt rustig totdat ze opeens een gil hoort. Isis rent de berg af. “Shit nee wees niet dood”. Ze draait en rent richting het huisje van Lisa. Esmeralda die ziet Isis de berg afrennen omdraaien en de andere kant opgaan over een pad dat langs de berg loopt. Zij vindt dit erg verdacht en versnelt.

Jeroen die achter Esmeralda rent moet haar stof happen. Vlak bij het huisje van Lisa haalt Esmeralda Isis in ze grijpt Isis en beide vallen op de grond.
Van de andere zijde komt een half aangeklede Shunita aangelopen. Half aangekleed en half in piama staat ze op haar sokken in de modder en kijkt naar Isis en Esmeralda.
Even later komen Bas en Arno ook aanrennen en vragen wat er is gebeurt.

Isis zegt snel kijk of Lisa nog leeft. De rebellen mogen niet ontsnappen. Esmeralda ontdekt dat ze een foutje heeft gemaakt, maar liever een onschuldige vangen dan een schuldige laten ontsnappen.
Lisa was blijkbaar geschrokken van een muis wat plots opdook. Iedereen gaat weer terug waar ze vandaan kwamen en bereiden zich voor op de nacht.
Isis blijft nog een tijdje op wacht staan maar houdt het niet vol, ze gaat uiteindelijk vermoeit naar bed.

De sletjes komen weer samen en zoennen er op los. In de keuken vinden ze een pot honing, ze smeren elkaar in en likken elkaar af mmmmmmmmm lekker zoet.

De rebellen zijn er klaar voor dit maal zullen ze de kind van de regent vinden. Ze zijn er zeker van.

Dag 6
Giarno is boos en komt de hal in, wie heeft er een zooitje van gemaakt in de keuken.
Emma ruim jij het maar op ik ga op bed liggen. Ze zoeken het maar uit, laat ze maar honger hebben.

Abel geeft een gil en valt neer. Jeffrey komt net de kamer binnen wanneer Anne naar buiten komt. Dit is zeer verdacht. Bas, Esmeralda en Jeroen nemen Anne in arrest.
Er komt een Aerostat aan die Lisa meteen herkent het is haar Aerostat. De Aerostat landt en Esther komt eruit achter haar zijn veel gewapende personen. Het zijn de rebellen.
Ze overmeesteren iedereen. Anne die wordt bevrijd sluit zich bij hen aan.

Ook Bas en Arno sluiten zich aan bij de rebellen.
De rebellen controleren iedereen “Hij is er niet bij, waar is Fre” roept Esther.
Even later komt het antwoord van achter “Ik ben hier”. Het is Fre en hij is niet alleen naast hem staat Boris en ook een paar soldaten. Er ontstaat een gevecht, de kolonisten halen snel wapens en de rebellen worden terug gedreven.

Esther, Anne, Bas en Arno ontsnappen. Fre is blij dat hij op tijd is, dankzij de mensen van het lab die erachter zijn gekomen hoe ze de temporale energie van de steen kunnen gebruiken.

Dag 7
Met hulp van de steen die naar de ruimtepoort wordt gebracht wordt daar de tijd terug gedraaid en gerepareerd voor de ogen van iedereen. De ruimtepoort wordt geactiveerd en het contact met de aarde hersteld.

Even later komen zwaar bewapende vliegende schepen door de poort en vliegen richting het zuiden.

Bij het zuidelijke eiland aangekomen treffen ze niemand aan de Aerostats liggen in de haven .

Blijkbaar zijn de rebellen met een ruimteschip gevlucht.

Vlak voordat de kolonisten van Diga Distrutta door de ruimtepoort gaan breekt de steen en komen er twee draken uit een grotere gouden draak en een kleinere zilveren draak. Beide vliegen de lucht in en verdwijnen.

Einde…..

Vind hier deel 1 uit week 1.
Vind hier afsluitend verhaal van beide weken samen.