Over ons

Fantasy4all organiseert activiteiten voor alle jongeren die een interesse in fantasy delen. In de zomer en in de winter geven wij de mogelijkheid om gezellig met ons vakantie te vieren, zichzelf te ontdekken en te ontplooien met leuke mensen in een gezellige sfeer.

We houden rekening met jongeren en gezinnen die minder te besteden hebben, het thuis wat moeilijk hebben, jongeren die het moeilijk vinden om in een groep te zijn of moeite hebben vrienden te maken.

Onze activiteiten zijn gericht op deelnemers van 15 tot 25 jaar, echter hebben wij geen problemen met oudere deelnemers.

Van 2005 tot en met de zomer van 2011 waren de activiteiten van Fantasy4all een project van vrienden, een zomerkamp waar rust, ontspanning en gezelligheid met anderen de boventoon voert. Sinds 2011 is Fantasy4all een stichting, duurt ons zomerkamp 2 weken en hebben we in de winter minimaal 1 week om samen het nieuwe jaar in te luiden.

Tijdens beide evenementen worden er leuke workshops gegeven, speel je bord- en role-play-spellen, er zijn larpdagen voor zowel beginners als gevorderden.

Natuurlijk zal er een kampvuur zijn om ’s avonds lekker marshmallows te roosteren.

In de zomer is het mogelijk één week of slechts enkele dagen te komen. En is er de keuze om binnen of buiten te slapen.

Fantasy4all draait volledig op vrijwilligers die uit eigen ervaring weten hoe moeilijk het voor sommige jongeren kan zijn om op een kamp te zijn.

Hou voor updates onze ‘facebook-pagina’ en deze website in de gaten.

Stichting Fantasy4all is ingeschreven bij de kvk in Arnhem met het kvk-nummer: 53513002