Over ons

Fantasy4all organiseert activiteiten voor alle jongeren uit de fantasy wereld. In de zomer en in de winter geven wij de mogelijkheid geven om gezellig met ons vakantie te houden, zichzelf te ontdekken en te ontplooien met leuke mensen in een gezellige sfeer.

We houden rekening met jongeren en gezinnen die minder te besteden hebben, het thuis wat moeilijk hebben, jongeren die het moeilijk vinden om in een groep te zijn of moeite hebben met vrienden te maken.

Onze activiteiten zijn gericht op deelnemers van 15 tot 25 jaar, echter hebben wij geen problemen met oudere deelnemers.

Van 2005 tot en met de zomer van 2011 waren de activiteiten van Fantasy4all een project van vrienden, een zomerkamp waar rust, ontspanning en gezelligheid met andere de boventoon voert. In 2011 Fantasy4all een stichting, duurt onze zomer 2 weken en hebben we in de winter minimaal 1 week om ook het nieuwe jaar in te luiden.

Tijdens beide evenementen worden er leuke workshops gegeven, speel je bord- en role-play-spellen, er zijn larpdagen voor zowel beginners als gevorderde.

Natuurlijk zal er een kampvuur zijn ’s avonds om lekker marshmallows te roosteren.

Er is zomers de keuze om binnen of buiten te slapen, er is ook de keuze om niet 2 maar 1 week te blijven. Verder is alles van A – Z geregeld.

Fantasy4all draait volledig op vrijwilligers die uit eigen ervaring weten, hoe moeilijk het voor sommige jongeren kan zijn om op een kamp te zijn.

We zijn nog aan het kijken om ook losse activiteiten te organiseren zoals speldagen, larpdagen en workshops. Hou daarvoor altijd onze ‘facebook-pagina’ en deze website in de gaten.

Stichting Fantasy4all is ingeschreven bij de kvk in Heerhugowaard met het kvknummer; 53513002