Aftellen!

Het aftellen is nu echt begonnen. Nog iets meer dan een maand en dan is het tijd om eindelijk weer bij elkaar te komen! De voorbereidingen zijn in volle gang, het programma raakt steeds voller, de piratenkostuums worden afgestoft en de schatkisten opgegraven. Het leidingteam heeft er weer enorm veel zin in om een mooie vakantie voor jullie neer te zetten, en we hopen dat iedereen die zich tot nu toe heeft ingeschreven er ook naar uit kijkt. We hebben een hele hoop inschrijvingen van nieuwe deelnemers, en hopen dat jullie ook bij ons je plekje kunnen vinden. Wij kijken er erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

Hoe zijn jullie je aan het voorbereiden op Fantasy4All? We zouden het leuk vinden als je ons tagged op Instagram of Tiktok met jullie kostuums, props en andere voorbereidingen.

Over een paar weken zullen alle deelnemers die zich hebben ingeschreven een mail ontvangen met de inpaklijst en verdere zaken die belangrijk zijn voor een Fantasy4All vakantie. We kunnen alvast verklappen dat je in ieder geval je zwemkleding en zonnebrand zult in moeten pakken, maar ook LARP kleding en bordspelletjes staan natuurlijk weer op het lijstje.

Tot van de zomer!