Wederom geen Zomerkamp in 2021

Hoi allemaal,

Tot ons grote verdriet moet het team van Fantasy 4 All melden dat wij ook het zomerkamp van 2021, welke gepland stond van 17 t/m 30 juli, niet door kunnen laten gaan. De reden hier voor is dat wij als bestuur geen duidelijkheid kunnen krijgen vanuit het RIVM en de gemeente over de maatregelen, of (en wanneer) deze versoepelen en wat er voor ons als kamp gaat gelden. De vroegst mogelijke datum dat wij dit wel zouden kunnen krijgen is 22 juni, wat voor ons als team te kort dag zou zijn om alles te regelen. Ook hebben de deelnemers die hier voor nog tijd vrij hadden staan, nu de mogelijkheid om andere vakanties en activiteiten te plannen.

We hopen van de winter zonder gedoe en zonder maatregelen door te kunnen gaan, tot die tijd hopen we jullie tegen te komen op bijeenkomsten en misschien op festivals.

Stay safe,

Team Fantasy4All