Foto’s zomer Aalst-Waalre 2018 ‘1001 nachten’

Wat een super gezellige zomer hebben we toch gehad in Aalst-Waalre. Door de middelste zaterdag om te dopen tot een Arabianday, in de stijl van 1001 nachten, met kamelen en fakir, konden mensen van zowel de 1ste als de 2de week elkaar nog een volle dag zien en spreken. Ervaringen uitwisselen en vooral samen genieten van de dag.

De kamelen (en lama) waren als verrassing al lekker vroeg op het terrein. Voor sommige van ons, die net uit de douche kwamen, was het even schrikken. En OMG wat gaaf zo’n kameel!

We hebben kamelenmelk, buffelmelk, struisvogelei en vele andere dingen geproefd. Het 1 beviel wat beter dan het ander. We hebben kunnen voelen hoe een spijkerbed ligt van veel verschillende dieren uit de woestijn wat kunnen leren.
Binnen Transphantrium was het hoogtepunt toch wel de bruiloft van Giel en Frederika, met natuurlijk een vrijgezellenfeest! De 2de week was zo warm dat het zelfs vroeg op de dag al 25 graden was en was iedereen ook redelijk moe van de warmte. We hebben toen ook het programma anders ingedeeld, met in de middag siësta.
De Foto’s van afgelopen kamp vind je hier.

De sanitaire hoek was deze zomer echt onveilig binnen het weerwolven. Er wisten weer wolven te ontsnappen en menig (on)schuldige is bruut gelynched, door ingegraven te worden in het zand. Helemaal leuk werd het, toen het duidelijk werd dat het verhaal van het spel in de geschiedenis speelde van Transphantrium. Beide verhalen lees je binnenkort onder de knop ‘geschiedenis‘.