Janine Smink en haar ervaring tijdens Fantasy4all #Zomer2014Lisse

Kamp, mijn ervaring–

In mijn eentje iets ondernemen is geen nieuwe ervaring voor mij, maar in mijn eentje naar een kamp gaan waar het grootste gedeelte van de mensen elkaar al langer kent was toch iets waar ik even over na heb gedacht voordat ik me inschreef. Ik ging vooral om de workshops,fantasy thema en activiteiten en besloot om me over de rest maar geen zorgen te maken.

Ik geloof dat dat een van de beste beslissingen was die ik ooit heb genomen. Op de eerste dag al was er een groeps-gevoel, terwijl ik toch had verwacht om me de eerste paar dagen als buitenstaander te voelen. Dat warme gevoel kwam ook met een heel goede verstandsverhouding onderling,natuurlijk zijn er mensen met wie je beter kunt opschieten dan anderen, maar met iedereen was er heel snel een goede band. Misschien komt dit omdat iedereen een beetje de zelfde interesses heeft,misschien omdat de mensen hier gewoon awesome zijn.

Maar ik vond dat het heel veel zegt over het kamp, en de mensen die er komen, dat ze zo snel mijn (en de andere nieuwe mensen’s) aanwezigheid accepteerden.Het voelde op een vreemde manier allemaal heel vertrouwd en familiaal. Daarnaast had ik niet verwacht dat ik zo veel spijt zou hebben dat ik maar 1 week had geboekt in plaats van 2.

Kortom, dat alles ineen regel kort samengevat ; Kom voor de activiteiten, blijf voor de mensen.

Mij zul je in ieder geval de komende kampen zien rond hobbelen.

Janine Smink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.