Aciviteitenagenda

Fantasy4all organiseert al sinds 2005 activiteiten voor jongeren uit de fantasy wereld.
Waarbij het draait om het gezellig samen zijn van gelijkgezinde.

Wij organiseren de volgende activiteiten;
– Fantasy4all ‘zomer‘
– Fantasy4all ‘winter‘
– ‘Larp‘ (tijdelijk niet los voor in te schrijven)
Voor meer informatie over onze larp klik ‘hier‘.

Wilt u een impressie hebben kijk dan op onze foto pagina onder het knopje geschiedenis van elke activiteit. Daar is ook het verhaal achter de activiteit te vinden, waar het mee begon.

We werken hard aan een gevulde agenda met leuke gezellig meetings of workshops in samenwerking met anderen.

Agenda

Zomer 2017, 15 juli – 29 juli 2017, Goirle (steampunk)

Winter 2017, 27 december 2017 – 6 januari 2018, Ede (duistere wezens)

Zomer 2018, 14 juli – 28 juli 2018, Aalst-Waalre (1001 nachten)

Winter 2018, 27 december 2018 – 5 januari 2019, Maasbree (Elven)

2019 CastleFest bestaat 15 jaar
Zomer2019, 27 juli – 10 augustus (met CF) of 13 – 27 juli (Zonder CF), Zandvoort (Revolutie)

Geschiedenis

Winter2016 – Maasbree – Draken
Weer zitten wij in Maasbree en weer zijn wij aanwezig bij de nieuwjaarsduik in de Bree Bronnen in maasbree.
Foto’s worden op dit moment verzameld.
Het weerwolfverhaal was dit keer een blik in de geschiedenis van voor de drakennatie de drakennatie werd. Lees er hier alles over….

Zomer2016 – Wassenaar – Vikingen
Samen met de vikingen van Amluth hebben we het erg gezellig gehad. In de eerste week hebben we van de Vikingen geleerd runen te branden, pijlen te maken en wol te vilten.
Ook hebben we middels een touwtrekt toernooi ontdekt wie de sterkste zijn. Micha gaf weer een zangworkshop, kwamen er
Verder hadden wij Tim die geweldige verhalen kwam vertellen en ons ook heeft geleerd hoe we een verhaal moeten vertellen.
Foto’s
Het weerwolf verhaal ging dit keer over ‘ ‘. Lees er hier alles over….

Winter2015 – Udenhout – Dwergen
Deze winter was wat fris, maar wat hebben genoten dan de zangworkshops van onze Micha, het boekbinden van Anne, de kaligrafie van Janine, en het maken van een cryptograaf door Jaco.
Door dat alle workshops door het team zelf zijn gegeven was er veel tijd om er mee bezig te zijn en kon iedereen zijn project helemaal afmaken of zelfs een extra maken.
Foto’s
Godfried had ook nu weer een geweldig Weerwolven versie bedacht. Bij een uitbreiding van de mijn bleken er saboteurs in de groep dwergen te zitten. Lees er hier alles over….

Zomer2015 – Dronten – Grieken en Romeinen
Smit Taru Anne van den Born kwam langs om ons allemaal een mes te leren smeden. We hadden geweldige zwaardvechtlessen waarna we ook hebben leren macheren.
We hadden de fantasy4allympische spelen en tijdens de wissel van de 1ste en 2de week hadden wij een mooie grieks ritueel, namelijk borden kapot gooien.
Door de hitte hebben we wel moeten besluiten sommige activiteiten in te korten, maar daarvoor in de plaats was er des te meer tijd om lekker te genieten van het water wat naast het gebouw liep.
Foto’s
In de eerste week hadden we de Romeinse weerwolven die de grieken vermoorden en in de 2de week Griekse weerwolven die de Romeinen vermoorden. Godfried had er een hele kluif aan, maar het was weer een geweldig verhaal. Lees er hier alles over….

Winter2014 – Ermelo – VOC
Met het thema VOC zaten wij in Ermelo. We hebben het toen zo gezellig gehad dat het maken van de foto’s er een beetje bij in schoot.
Als decoratie hebben we schilderingen van die tijd laten uitprinten. De workshop leerbewerking (braces maken) was een groot succes. Ook het maken van eigen larpprops, de winterlarp en het Balfolk vielen in de smaak. Met de jaarwisseling hebben wij karbiet laten knallen en vuurwerk afgestoken. De meeste gerechten waren aan de hand van VOC recepten, maar er waren ook een paar gerechten bij waarin alle kleuren van de regenboog gevonden kon worden.
Foto’s
Dit jaar begon Godfried met de eerste weerwolven in thema, ‘muiterij op een VOC schip’. Lees er hier alles over….

Zomer2014 – Lisse – Goden en Godinnen
Het is de eerste zomer waarin wij Castlefest inplannen en wij het kamp in een thema gieten.

Foto’s

Winter2013 – Maasbree
In 2013 waren we in Maasbree en hadden we voor het eerst een thema aan het kamp gegeven; ‘mythologie’. Ook hadden we voor het eerst een welkomsthapje. Daarnaast zijn we met een kleine groep op 1 januari 2014 een nieuwjaarsduik gaan nemen in de Bree Bronne. Ook hebben we een workshop vuurspuwen gegeven, aan een klein groepje.
Foto’s

Zomer2013 – Maasbree

Foto’s

Winter2012 – Gemert
Dit jaar begonnen wij op 22 december met 2 leiding dagen en vanaf 24 december konden de deelnemers al terecht in Gemert. Er was een kerstdiner met o.a. konijn en hert.
Door een donatie van Hellema hebben we het hele kamp kunnen genieten van hun koekjes.
Ook was er de eerste pittige chocolademelk, pudding in verschillende kleuren en slagroom in verschillende smaken. Samen met de scoutinggroep hebben we een quiz gedaan, helaas verloren we die maar het was wel super gezellig.
Foto’s

Zomer2012 – Oosterbeek

Foto’s

Winter2011 – Almelo
In Almelo hadden wij ons 2de winterkamp. Ook dit was een groot succes, met workshops zoals midwinterhoornblazen, zwaardvechten (KDF) en maliën. We hadden helaas geen sneeuw.
Foto’s

Zomer2011 – Bavel
Het was een natte zomer. Veel regen, maar wat hebben wij ons vermaakt met een gezellige BBQ, een live band, balfolk lessen, maliën workshop, Larp en Q’mar.
Foto’s

Winter2010 – Nijverdal
Ons eerste winterkamp werd gehouden in Nijverdal, het was helaas ook voor een lange tijd de laatste met een echte laag sneeuw. De grootste activiteiten waren Maliën, live muziek, balfolk en de winterlarp, waar voor het eerst de Duistere Prins in beeld kwam.
Foto’s

Zomer2010 – Vlaardingen

Foto’s

Zomer2009 – Hattum
Foto’s

Zomer2008 – Delft
Dit kamp is het eerste kamp in een nieuwe style. Namelijk echt meer een kamp dan een meeting we houden het 2 weken en iedereen is welkom.
De eerste keer dat er Druïden naar het kamp kwamen om te vertellen over o.a. de geschiedenis en rituelen van Druïden.
Foto’s

2007
Dit jaar is er onder de naam van Fantasy4all geen meeting of kamp georganiseerd.

2006 – Sittard-Geleen
In dit jaar verkrijgt de meerdaagse meeting van een forum veel meer de vorm van een meeting voor iedereen.
Foto’s

2005 – Veldhoven
Hier begint Fantasy4all. Het is een meerdaagse meeting van een forum.
Foto’s